Altijd en overal toegang jouw documenten; dit is voor veel mensen een droom. Dankzij Dropbox is het mogelijk om die droom uit te laten komen. Deze online tool is in de afgelopen jaren ongekend populair geworden; iets wat uiteraard niet zonder reden is. Ook wij zijn fan van deze online tool!

Dropbox Overal en altijd toegang tot jouw bestanden

Wil jij altijd en overal toegang tot jouw bestanden hebben? En wil je ook nog jouw documenten met andere mensen kunnen delen? In beide gevallen ben je bij Dropbox aan het juiste adres. Met deze tool kun je eigenlijk al jouw documenten in de ‘cloud’ bewaren, waardoor je het nooit meer zonder een bepaald document hoeft te doen!

Wat is Dropbox precies?

Dropbox is een zogeheten clouddienst voor het online opslaan van bestanden. Deze bestanden kun je ook delen met andere mensen én kun je laten synchroniseren. Dit betekent dat je via jouw telefoon toegang tot dezelfde documenten hebt als via jouw laptop. Handig voor als je bijvoorbeeld vanaf meerdere locaties werkt.

Wat kun je met Dropbox bereiken?

Met Dropbox weet je eigenlijk jouw leven een stuk makkelijker te maken. Je hoeft nooit meer na te denken over het opslaan of delen van jouw documenten. Nee, zodra je jouw documenten in jouw Dropbox map opslaat, ben je van onwijs veel gemakken voorzien. Hierbij geniet je ook van de nodige tijdsbesparing!

Wat kun je met Dropbox bereiken

Wat kost Dropbox?

Zou jij ook graag gebruik willen maken van deze handige tool? Dan is het belangrijk om een keuze te maken tussen vijf verschillende abonnementsvormen:

Alle Dropbox prijzen en abonnementen

Bekijk op de website alle functies en bepaal welk pakket het beste voor jouw business geschikt is.

Direct aan de slag?

Wil je direct gebruik maken van één van de meest handige tools van dit moment? Via deze link kun je je direct aanmelden, waarna het echte genieten direct begint. Wij zijn in ieder geval een grote voorstander van het gebruik maken van Dropbox!