Ben je toe aan een vrijer leven? Met de online cursus Digital Nomad E-course ben je daar sneller dan je denkt! De online training Digital Nomad van Suzanne van Duijn kan wel eens wat voor jou zijn. Een ideale manier voor meer vrijheid en om geld te verdienen!

De online cursus Digital Nomad E-course van Suzanne van Duijn

Van slaaf van je werk naar vrijheid door locatie-onafhankelijk ondernemen

Locatie-onafhankelijk ondernemen, geen slaaf meer van je werk, maar vrijheid! Spreekt dit je aan? Dan hebben we goed nieuws voor jou want met de online cursus Digital Nomad E-course kun je online leren en dit zelf gaan realiseren. Door de cursus te volgen creëer je voor jezelf een vrijer leven en kun jij werken en reizen waar en wanneer je maar wil.

Herken jij jezelf hierin?

Even een test om na te gaan of de online cursus Digital Nomad E-course wat voor jou is. Lees de volgende vragen en beantwoord ze dan voor jezelf, herken jij jezelf er in?

  • Wil jij meer vrijheid, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen?
  • Je bent op zoek naar locatie-onafhankelijk werk, maar je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn voor jou?
  • Ben je bang dat je niet genoeg te verdiend als je de stap zet?
  • Houden anderen jou tegen als je praat over locatie-onafhankelijk ondernemen?
  • Je hebt een enorme drang naar vrijheid, maar wordt niet begrepen door je omgeving?
  • Je droomt al lange tijd van veel vrijheid, maar hebt de stap nog niet gezet?

Als je jezelf hierin herkend, is dat een goede reden om snel verder te lezen want met deze online training kun je je droom eindelijk realiseren.

Wat levert deze online cursus je op?

Na het volgen van deze e-course ben jij klaar om het ticket te boeken voor jouw eerste digital nomad-trip. Je hebt locatie-onafhankelijk werk gecreëerd, kan zelf kiezen waar je werkt, weet hoe je voldoende ideale klanten kan binnen halen en hoe je succesvol remote kan werken. Niets houdt jou nog tegen om een vrij leven te leiden.

Inhoud Digital Nomad E-Course

De e-course bestaat uit tientallen video’s in combinatie met tekst en opdrachten waarin alle stappen naar vrijheid worden uitgelegd. Suzanne deelt hierin de belangrijkste informatie, praktische tips en haar eigen ervaringen. De video’s zijn kort en laagdrempelig om te kijken.

Deze onderdelen zorgen ervoor dat je onwijs veel informatie voorgeschoteld krijgt, maar dat is niet alles. Suzanne van Duijn heeft namelijk besloten om onderstaande bonussen aan deze cursus toe te voegen:Digital-Nomad-E-Course gratis bonussen

 

  • Het boek Word Hard Travel Harder krijg je gratis. Dit boek is ook door Suzanne van Duijn beschreven en bevat meer dan 200 pagina’s.
  • Je krijgt ook nog meerdere bonusvideo’s meegeleverd. Dit zijn in totaal 10 bonusvideo’s waarin het volledig draait om remote werken.
  • Het e-book Meer klanten krijg je gratis. In dit boek zijn meer dan 8.000 woorden te vinden over het ondernemerschap en tips om meer klanten te krijgen.
  • Het e-book Instagram cursus krijg je gratis. Met dank aan dit boek moet je in staat zijn om geld via Instagram te gaan verdienen.

 

Wat kost de Digital Nomad E-course?

Wil je zelf ook als Digital Nomad gaan leven? Dan is deze cursus mogelijk voor jou de eerste stap naar dat een vrijer leven. Voordat je aan de slag kunt met de Online training, dien je een bedrag van 198 euro exclusief BTW te betalen. Inclusief BTW komt dit uit op een bedrag van 239,58 euro.

Deze cursus is onwijs uitgebreid, kan voor een levensverandering gaan zorgen en is bovenal behoorlijk inspirerend te noemen

Er wordt ook een wettelijke garantietermijn van 14 dagen gehanteerd en hierdoor loop je geen enkel risico.

Klaar? Kom in actie!

Ben je klaar om de online cursus Digital Nomad E-course te volgen? Klik dan hier om er alles over te weten te komen en dan begin jij aan jouw grote droom, een vrijer leven! Zo kun jij geld verdienen op een manier die bij je past, maar eerst de online training volgen!