Heb je interesse om jouw eigen website op te starten? Je kunt moeilijk doen, maar je kunt ook voor WordPress kiezen. Met dit systeem is het een fluitje van een cent om jouw website te maken, uit te breiden en aan te passen. Wat ons betreft is dit één van de beste systemen om jouw eigen website of webshop te ontwikkelen. Wij zijn overigens ook niet de enige die daar zo over denken.

Wordpress Creëer je eigen prachtige website op WordPress

In de afgelopen jaren hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Dit zie je onder meer terug aan de mogelijkheden waarop je nu jouw eigen website kunt ontwikkelen. Je hebt hier geen technische kennis meer voor nodig én je kunt dit relatief makkelijk doen. Daarbij is het voor de hand liggend om voor het systeem van WordPress te kiezen!

Wat is WordPress precies?

WordPress is eigenlijk een combinatie van een websitebouwer en een Content Management Systeem. Allereerst ben je met dit systeem in staat om jouw eigen website te ontwikkelen en live te zetten. Je hebt hierbij de keus uit allerlei templates, terwijl je ook volledig zelf jouw eigen template kunt ontwikkelen. Daarbij kun je bijvoorbeeld de huisstijl van jouw onderneming perfect in het ontwerp verwerken.

Heb je de website eenmaal ontwikkeld? Dan kun je deze met WordPress volledig vullen. Je voegt moeiteloos content toe, je voegt moeiteloos afbeeldingen toe en je kunt ook de functies naar wens aanpassen. Daarvoor kun je gebruik maken van allerlei plug-ins; dit zijn eigenlijk aanvullende systemen voor jouw WordPress website. Je kunt daarmee nóg meer functionaliteiten aan de website toevoegen.

Wil je vervolgens jouw website aanpassen? Ook dat is een fluitje van een cent. Het optimaliseren en aanpassen van een WordPress website is al met al een fluitje van een cent. Kom je er niet helemaal uit met het ontwerpen van jouw eigen website? Dan kun je ook een beroep doen op de online community van WordPress; onwijs veel mensen hebben reeds veel kennis van dit systeem opgedaan.

Bekijk eventueel deze video over WordPress met een duidelijke uitleg (Engelstalig)

Wat kun je met WordPress bereiken?

Wist je dat ongeveer 40% van alle websites met WordPress gemaakt zijn? Indien jij ook voor WordPress kiest, kun je ook binnen de kortste keren een prachtige website ontwikkelen. Een website die aansluit bij jouw doel en volledig naar wens ontworpen en ingevuld kan worden. Ondertussen heb je ook naar bijvoorbeeld de hosting en functionaliteiten geen omkijken!

Maak een website met WordPress

Wat kost WordPress?

Wil jij ook graag jouw website met WordPress gaan ontwikkelen? Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ben je zeker niet de enige. Voordat je van dit systeem gebruik kunt maken, moet je een keuze maken tussen de volgende abonnementen:

WordPress kosten tarieven en abonnementen

Als je voor een jaarlijkse betaling kiest, bespaar je overigens behoorlijk veel geld.

Direct aan de slag?

Heb je een goed idee voor een nieuwe website? Wil je die website graag snel, eenvoudig en voordelig ontwikkelen? Dan raden wij je aan om direct met het systeem van WordPress aan de slag te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat je hier géén spijt van gaat krijgen; meld je direct via deze link aan voor dit veelbelovende systeem!