Creatief zijn; het is niet voor iedereen weggelegd. Toch is het sinds enige tijd mogelijk om aan jouw creativiteit te werken. Dit kun je doen via het online platform CreativeLive. Via dit platform kun je tal van online cursussen volgen waarmee je jouw creativiteit naar een hoger niveau kunt tillen. Wij zijn in ieder geval groot fan van CreativeLive!

Creativelive leer nieuwe vaardigheden

Creativiteit is in de afgelopen jaren onwijs belangrijk geworden. Als je met bijvoorbeeld jouw bedrijf op het internet op wilt vallen, moet je simpelweg creatief zijn. De concurrentie is namelijk moordend en iedereen heeft de beschikking over dezelfde tools. Juist door creatief te zijn, kun je dus een voorsprong nemen op jouw concurrentie. Om creatief te worden, biedt het CreativeLive platform voldoende mogelijkheden!

Wat is CreativeLive precies?

CreativeLive is een online platform waarop alles om creativiteit draait. Via dit platform kun je allerlei cursussen volgen, waarmee je jouw creativiteit naar een hoger niveau kunt brengen. Al deze cursussen betreffen overigens videocursussen; de cursussen zijn daardoor interactief en zijn leuk om te volgen.

Alle cursussen op CreativeLive zijn onderverdeeld in vijf categorieën: Photo & Video, Money & Life, Art & Design, Craft & Maker en Music & Audio. Per categorie vind je veel cursussen die stuk voor stuk eigenlijk interessant te noemen zijn. Het lastige is alleen dat je een keuze moet gaan maken tussen de vele cursussen; uit eigen ervaring weten wij dat dit vrij lastig kan zijn. Dit is echter een luxe probleem dat eigenlijk tekenend is voor de kwaliteit van het CreativeLive platform.

Creativelive categorieën

Ook kun je sinds kort gebruik maken van CreativeLive TV. Hiermee kun je live streams volgen, kun je aan Q & A sessies mee doen en kun je genieten van muziekoptredens. Het platform is tegenwoordig dus méér dan alleen een aanbieder van online cursussen.

Wat kun je met CreativeLive bereiken?

Het doel van dit platform is duidelijk: jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen. Zoals we hierboven al aangaven, is dit absoluut wenselijk in de huidige digitale maatschappij. De kennis die je via dit platform op gaat doen, kun je bijvoorbeeld voor jouw eigen bedrijf in gaan zetten. Je kunt deze kennis echter ook voor jouw werkgever optimaal benutten, waardoor je mogelijk een mooie carrière kunt gaan maken!

Ook als werkgever kan het erg interessant zijn en ze bieden verschillende mogelijkheden aan. Ze bieden een pakket aan voor minimaal 5 werknemers tot 1000, die dan onbeperkt Online kunnen leren en hun creatieve vaardigheden naar een next level kunnen brengen.

Wat kost CreativeLive?

Wil jij graag met de cursussen van CreativeLive aan de slag gaan? Dan moet je eerst een account hiervoor aan gaan maken. Nadat je een account aangemaakt hebt, kun je de gewenste cursus selecteren. Daarbij zie je ook direct het prijskaartje van de cursus vermeld staan.

Opvallend is dat de prijskaartjes van de cursussen variëren. Voor sommige cursussen betaal je niks, terwijl je voor andere cursussen bijvoorbeeld 29 dollar of 119 dollar moet betalen.

Tip: The Creator pass  

Wat wij overigens kunnen aanraden is de Creator Pass, waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot alle content op het gehele platform. Meer dan 700+ instructeurs en meer dan 1900+ Online video’s. 24/7 toegang en je kunt de trainingen downloaden zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken op je telefoon zonder data te verbruiken.

The Creator Pass voor onbeperkt toegang

Direct een account maken?

Wil jij jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen? Dan ben je hiervoor bij CreativeLive dus aan het juiste adres. Via deze link kun je direct een account bij CreativeLive aanmaken, waarna de wereld aan je voeten ligt. Volg de gewenste cursus en zet je opgedane kennis direct in de praktijk in!