Ben je op dit moment met jouw eigen online onderneming bezig? Dan kun je niks anders dan jouw pijlen volledig op sales én marketing richten. Om met jouw onderneming goed te gaan scoren, is het gebruik maken van ClickFunnels absoluut aan te raden. Met dit uitgebreide en veelbelovende systeem kun je onwijs veel kanten op!

Marketing Funnels maken met Clickfunnels

Geen enkel bedrijf kan momenteel overleven of groeien zonder gebruik van marketing te maken. De focus is in de afgelopen jaren met name op online marketing komen te liggen, aangezien de mogelijkheden via het internet onwijs divers te noemen zijn. Je kunt simpelweg alle kanten op met marketing én met de software van ClickFunnels.

Wat is ClickFunnels precies?

ClickFunnels is een onwijs populaire tool waarmee je vele kanten op kunt. Zo kun je bijvoorbeeld heel makkelijk de best mogelijke landingspagina’s maken. Deze landingspagina’s scoren direct goed, zorgen ervoor dat je meer orders weet te scoren en dus dat je met jouw onderneming kunt gaan groeien.

Daarnaast kun je met ClickFunnels ook met marketing automation aan de slag gaan. Zo kun je bijvoorbeeld met deze tool automatisch mailtjes naar klanten laten sturen; dit kan eventueel ook nog met behulp van een Messenger-chatbot.

Tevens kun je met ClickFunnels een complete salestrechter doorlopen. In het Engels wordt een dergelijke trechter ‘funnel’ genoemd, waarmee dus ook direct de naam van deze online tool duidelijk wordt. Met deze online tool kun je in ieder geval op een optimale manier alle mogelijke klanten door jouw verkoopproces heen leiden. Dit zorgt uiteindelijk voor een grotere naamsbekendheid, voor meer orders en dus voor een (grotere) groei.

Wat kun je met ClickFunnels bereiken?

Een groei met jouw (online) onderneming. Dat is eigenlijk het belangrijkste doel dat je met ClickFunnels kunt gaan behalen. Met deze online tool weet je niet alleen bezoekers naar jouw website te trekken, maar je weet hen ook direct warm voor jouw producten of diensten te maken. Bovendien kun je hen perfect leiden door jouw verkoopproces, waardoor de kans op conversie een stuk groter wordt.

Clickfunnels geeft je alle tools en strategieën gebundeld op één plek. Hiermee kun je online jouw product of dienst promoten, verkopen en versturen. Het maakt gebruik van een simpel drag and drop systeem, hiermee kun je gemakkelijk en snel verkoop funnels maken die converteren.

Eigenlijk staat deze online tool aan de basis van de toekomstige groei van jouw digitale onderneming. Dat klinkt geweldig, nietwaar?

Wat kost ClickFunnels?

Wil jij met jouw online onderneming gaan groeien? Dan is het dus zeker aan te raden om gebruik van ClickFunnels te gaan maken. Een terechte vraag is uiteraard wel wat je voor dit systeem moet betalen.

Allereerst kun je gebruik maken van een gratis proefperiode van 14 dagen.

Tijdens deze periode kun je het systeem dus gratis uitproberen en uittesten.

Vervolgens ga je een bedrag van slechts 97 dollar per maand gebruik maken van dit systeem. Je kunt ook nog voor het Enterprise-pakket kiezen, waarvoor je 297 dollar per maand moet betalen. Dat pakket is echter nog een stuk uitgebreider met dus nóg meer functies!

Direct een abonnement afsluiten?

Zie jij het gebruik maken van ClickFunnels al direct zitten? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: op deze link te klikken. Via deze link kom je direct op de betaalpagina uit, waarna je direct kunt starten met de groei van jouw onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat je al snel de vruchten gaat plukken van jouw ClickFunnels abonnement!