Wil je makkelijk professionele ontwerpen kunnen maken? Met de online dienst Canva is dit een fluitje van een cent. Het maken van prachtige ontwerpen is niet langer alleen weggelegd voor de beste designers. Met dit systeem kun je zelf op een succesvolle manier jouw digitale handen uit de mouwen steken.

Canva. Met Canva kan iedereen professionele ontwerpen maken

Een presentatie maken, een video maken, een Instagram foto maken of een logo maken. Voor al deze digitale ‘producten’ heb je een designontwerp nodig. Met behulp van het systeem van Canva ben je in staat om dit design volledig zelf te maken.

Wat is Canva precies?

Canva is een systeem waarmee je moeiteloos jouw eigen designs kunt maken. Je kunt hierbij gebruik maken van vaste templates, waarna je deze templates volledig naar eigen wens aan kunt passen. Zo kun je de gewenste tekst in bijvoorbeeld jouw presentatie plaatsen, kun je het juiste lettertype voor jouw Instagram stories bepalen en kun je zelfs complete flyers naar wens ontwerpen.

Wat kun je met Canva bereiken?

Met het systeem van Canva geniet je vooral van veel gemak én van een flinke kostenbesparing. Je hoeft namelijk nooit meer een professional of expert in te huren. Nee, met behulp van Canva maak je zelf alle designs volledig naar wens. Makkelijk, snel en voordelig.

Wat kost Canva?

Wil jij graag direct jouw eigen designs gaan maken? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk een abonnement af te sluiten.

Je kunt hierbij kiezen uit drie abonnementsvormen:

Prijzen en plannen Canva

Direct aan de slag?

Kunnen wij het gebruik van Canva aanraden? Ja, dat kunnen wij van harte. Wij zijn te spreken over de laagdrempeligheid, het gemak én de mogelijkheden van dit platform. Al met al een ware aanrader voor de hobbyist, maar ook voor de ondernemer.