Het huidige leven kenmerkt zich door drukte. Merk jij deze drukte zelf ook op in jouw dagelijkse leven? Met behulp van de tool Calendly kun je het overzicht weten te bewaren. Met dit systeem kun je moeiteloos andere mensen toegang tot jouw agenda geven; op een veilige én handige manier!

Calendly gratis software om afspraken in te plannen

Ben jij ook zoveel tijd kwijt tijd aan het inplannen van vergaderingen of meetings? Zou je die tijd graag nuttig(er) besteden? Dan biedt de tool van Calendly jou daar alle mogelijkheden voor. Wij hebben in ieder geval met veel plezier deze tool uit mogen testen!

Wat is Calendly precies?

Calendly kan gezien worden als een revolutionaire planningstool. Deze tool kun je bijvoorbeeld op jouw website plaatsen, waarna andere mensen jouw agenda in kunnen zien. Zien zij een plekje in jouw agenda tevoorschijn komen? Dan kunnen zij direct voor dat moment een afspraak met jou inplannen. Dankzij deze tool hoef je dus zelf niet meer om te kijken naar het inplannen van vergaderingen. Handig voor de drukke werkenden onder ons!

Wat kun je met Calendly bereiken?

Het belangrijkste voordeel van Calendly is terug te vinden in de tijdsbesparing. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer eindeloos te mailen over een geschikte datum voor een meeting. Nee, je laat de ‘tegenpartij’ gewoon gebruik maken van jouw Calendly tool. Dit levert ondertussen ook nog eens veel gemak op.

Wat kost Calendly?

Wil je graag gebruik van deze handige tool gaan maken? Dan heb je de keus uit drie verschillende abonnementen:

Tarieven en prijzen van Calendly

Wil je geld besparen? Dan kun je kiezen voor een jaarlijkse betaling; daarmee weet je enkele euro’s per maand te besparen.

Bekijk de website voor alle functionaliteiten. 

Direct aan de slag?

Spreken de voordelen van Calendly jou wel aan? Als je je voor deze tool aan wilt melden, kan dat direct via deze link. Vul enkele gegevens in en maak vervolgens direct gebruik van deze handige en revolutionaire tool!