Run jouw bedrijf. Laat de e-mailmarketing aan ons over. Met die woorden word je welkom geheten op de website van Aweber. Met deze treffende woorden weet deze softwareaanbieder zichzelf ook perfect te omschrijven. Op basis van deze woorden krijg je namelijk direct een indruk van waar Aweber goed in is: e-mailmarketing!

Wat is Aweber precies?

Aweber Email marketing software

Aweber is een softwaresysteem waarmee je jouw e-mail marketing naar een hoger niveau kunt tillen. Om dat mogelijk te maken, heeft Aweber gezorgd voor een uitgebreid doch simpel softwaresysteem. Een softwaresysteem waarin je van meerdere functies gebruik kunt maken:

  • Design: je kunt de mailings volledig naar wens opstellen, designen en automatiseren.
  • Verzenden: met deze software kun je de mails ook direct versturen. Op basis van deze verstuurde mails houdt Aweber bovendien allerlei resultaten bij.
  • Groeien: met Aweber kun je met jouw onderneming ook gaan groeien. Dit doe je onder meer door gebruik te maken van inschrijfformulieren en je mailingsbestand perfect te beheren.

Al met al is Aweber dus eigenlijk meer dan e-mail marketing software. Het is namelijk ook software waarmee je kunt groeien, waarmee je een grotere naamsbekendheid kunt bewerkstelligen en waarmee je meer klanten aan kunt trekken.

Wat kun je met Aweber bereiken?

Bij het ontwikkelen van dit systeem heeft Aweber de focus op eenvoud gelegd. Dat is dan ook dé reden waarom het systeem zo makkelijk te gebruiken is. Als je als kleine ondernemer met Aweber aan de slag gaat, spreekt het systeem eigenlijk direct voor zich.

Je kunt hier vervolgens indrukwekkende resultaten mee gaan behalen. Zo kun je meer klanten aantrekken, kun je jouw mailingsbestand uitbreiden en kun je met jouw bedrijf (flink) gaan groeien. Je bent in ieder geval niet de enige ondernemer die gebruik van Aweber gaat maken. Op dit moment hebben al meer dan 1 miljoen kleine bedrijven (van over de gehele wereld) gebruik gemaakt van deze e-mail marketing software!

Door alle functies zoals een e-mail template designer kun je automatisch en makkelijk, professionele e-mails creëren. Daarnaast kan je heel gemakkelijk landingspagina’s maken, met een drag en drop systeem. Wil je niet alles zelf creëren? Dan kun je kiezen uit een bibliotheek met allerlei voorbeelden die je mag gebruiken.

Staat alles klaar? Dan kan je alles automatiseren. Bekijk de website voor alle functies. 

Wat kost de software van Aweber?

Lijkt het jou wel iets om met de software van Aweber aan de slag te gaan? Dan kun je starten met een gratis account. Met dit account kun je naar maximaal 500 ontvangers een mail sturen.

Wil je meer mails gaan versturen? Dan kun je kiezen voor een PRO abonnement. Bij dit abonnement kun je de volgende prijzen aanhouden:

  • 0 tot 500 ontvangers: 19 dollar per maand
  • 501 tot 2500 ontvangers: 29 dollar per maand
  • 2501 tot 5000 ontvangers: 49 dollar per maand
  • 5001 tot 10000 ontvangers: 69 dollar per maand
  • 10001 tot 25000 ontvangers: 149 dollar per maand

Als je kiest voor een jaarlijkse betaling geniet je nog van een korting.

Direct een abonnement afsluiten?

Wil jij direct van de software van Aweber gebruik gaan maken? Logisch! Via deze link kun je je direct aanmelden, waarna je direct aan de slag kunt gaan. Design jouw mail, verstuur deze mail direct en analyseer direct de resultaten.