Academy Wiggert Meerman: Het vinden van je missie; dat is wat centraal staat in de Academy van Wiggert Meerman. In deze academy legt hij uit hoe je op gaat staan met betekenis en hoe je voldaan naar bed gaat. Je geniet hierdoor van zinvolle dagen én daarmee van het mooie leven. Find Your Mission is simpelweg alles waar het bij deze training omdraait!

Find Your Mission 

Een korte training voor het vinden van je missie. 

Opstaan met betekenis en voldaan naar bed, omdat je dagen zinvol zijn. 

Wat is voor jou de reden dat jij elke dag uit je bed komt? Doe je dit omdat je ‘moet’ werken? Of doe je dit omdat je een zinvolle dag door wilt brengen? Indien je op een zinvolle manier je dagen door wilt brengen, kan je met de Academy van Wiggert Meerman aan de slag gaan. Met deze training ga je leren om je missie te vinden.

Wat is de Academy Wiggert Meerman?

De Academy Wiggert Meerman is een training waarmee je je missie gaat vinden. In deze training komen tal van onderwerpen aan bod:

  • In deze training vind je een heldere blauwdruk van vijf stappen. Met deze blauwdruk ga je stap voor stap naar je missie toewerken.
  • In deze training ga je leren hoe je stopt met aanklooien. Je gaat hiermee je angsten overwinnen en je komt hiermee uit stilstand.
  • Je gaat leren om te luisteren naar je ziel. Volgens Wiggert Meerman zou je op je innerlijke kompas moeten varen.
  • Je gaat je persoonlijke missie vinden én volbrengen
  • Je krijgt helderheid over wat je wilt. Oftewel: je gaat leren waar je nu staat, wat je wilt en hoe je daar kunt komen.
  • Je gaat meer van jezelf houden. Dit klinkt wellicht ietwat cliché, maar als je een zinvol leven hebt, ben je blij met jezelf.
  • Je gaat leren dromen. Volgens Wiggert Meerman is het zaak om te blijven dromen. Daarmee hou je je leven leuk én zinvol.

In totaal bestaat deze training uit 8 modules. Deze modules passen perfect bij elkaar, vullen elkaar aan en zijn volledig in de vorm van video’s gegoten. Door deze video’s te bekijken, kom je direct in actie. Tevens krijg je toegang tot een uitgebreide leeromgeving, waarin je tal van opdrachten aantreft.

Wat kan je ermee bereiken?

Je missie vinden, je leven zinvoller maken en gelukkiger worden. In een notendop zijn dat de doelen van de Academy van Wiggert Meerman. Onder aan de streep kan je je leven verbeteren dankzij de online training en opdrachten.

Wat kost de Academy Wiggert Meerman?

Heb je interesse om met de training van Wiggert Meerman aan de slag te gaan? Hiervoor betaal je een bedrag van 149,95 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de online training/cursus, tot de online leeromgeving en tot de vele opdrachten.

Is de Academy Wiggert Meerman aan te raden?

Ja, absoluut. Met het Find Your Mission programma van Wiggert Meerman ga je je leven zinvoller maken. Je staat elke dag met zin op uit je bed én je gaat optimaal genieten van je leven. Alleen al om dat laatste is het aan te raden om je direct voor dit programma aan te melden.

Bekijk hier alle informatie over het Find Your Mission Prorgamma